Van egy kis csapat

Az ember közel az ötvenhez már azt gondolja, hogy túl sok újdonság nem fog vele szembe jönni, én mégis egész életemben ennek a mondatnak a levét ittam. Inkább részleteiben bele sem megyek, hogy miket kellett a nulláról megtanulnom például akkor, amikor kijelentettem, hogy nekem már nem tudnak újat mutatni, vagy hogy milyen nehéz helyzetekbe tudott állítani a saját életem akkor, amikor kijelentettem, hogy ennél rosszabb már nem lehet. Megmutatta, hogy mindig van lejjebb. Most pedig egy teljesen más mondatomra cáfolt rá az életem.

Én teljesen meg voltam ugyanis győződve arról, hogy a használt telefonok piaca, mondjuk az apple adás vétel piaca sosem egyenes és sosem korrekt. Én mindig minden ilyen helyzetben rettenetesen gyanakvó voltam, most már talán kevésbé vagyok az, mert találtam egy csapatot, akik teljesen rácáfoltak erre. Apple termékek felvásárlását hirdetik ugyanis és én bevittem nekik a régi telefonomat, ugyanis sokkal könnyebb rajtuk keresztül eladni, mintha én akarnám saját magam értékesíteni, főleg úgy, hogy a főgomb nem igazán működik jól. Be is vittem és el is mondtam nekik, meg voltam róla győződve, hogy kamu szöveggel fogják valakinek értékesítésre ajánlani, mint ahogyan azt tízből kilenc helyen eddig láttam, ők azonban rácáfoltak erre.

Az történt ugyanis, hogy a szervízükben fogták és totál kicserélték a gombot, magyarul felújították a telefont, mert hát az a főgomb nélkül tényleg nem annyira használható, és teljesen korrekt áron kínálták az új gazdájának, aki egyébként pont előttem vette meg és ennyire csillogó szemű és boldog gyereket én talán még életemben nem láttam, úgyhogy azt is tudhatom, hogy a legjobb helyre került a régi telefonom. Én már csak ezzel a csapattal üzletelek. Nem megyek sehova máshova.