Új vállalkozásom tökéletes segítőmesterei

Nem olyan régen úgy döntöttem, hogy a késztetést és az érzést, miszerint valami mást szeretnék már csinálni mint eddig. Nem akarok tovább egy irodában ülni és folyamatosan pénzügyi kimutatásokat végezni. Közgazdászként végeztem, de hobbim minidig is az emberi test és a masszázs maradt, idő közben pedig elvégeztem a szükséges iskolákat, hogy esetleg vendégeket is tudjak fogadni. Aztán persze egyre több és több iskolám lett, végül pedig már a természetgyógyászat felé kezdtem kacsingatni. Most már teljesértékű természetgyógyászként tudom, hogy nem akarok mással foglalkozni. Minden vágyam, hogy minél több embernek vissza tudjam adni az egészségét és a testmozgás örömét. Így hát ebbe vágtam bele, otthagyva a pénzügyi állásom. Sokan talán bolondnak is néztek engem emiatt, mert egy jó karriert, és jó fizetést hagytam ott egy bizonytalan vállalkozásért, de én nem bántam meg. Még így se, hogy azért szűkösebbre kell húznom a nadrágszíjat.

Azt reméltem, hogy ha keresek egy profi weboldalkészítő csapatot, akkor egy olyan egyedi weboldal készítés szolgáltatást tudok elérni, ami segít abban, hogy rövid idő alatt is növelni tudjam a vendégeim számát. Tudom, hogy nagyon nehezen szánja rá magát az ember az efféle segítségkérésre, és választani is nehéz, de ha nem is tudják hogy létezem, akkor eleve esélytelennek tűnik a dolog.

Mindenesetre a tervem beérni látszik. Pár hónapja indult el az oldal és már lehet érezni, hogy a profi szövegíró és a marketing személet, na és persze a SEO és a keresőoptimalizálás teszi a dolgát. Szépen és folyamatosan növekszik a weboldalról hozzám látogatók száma. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha valóban profi és eredményes weboldalt szeretne, akkor csakis a PWK GIGANT csapatot keresse fel, mert biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni sem a szöveg, sem a design, sem pedig az oldal által elért eredmények tekintetében. Én biztos vagyok benne, hogy hosszú távon velük fogok dolgozni, mert nagyon szépen segítik a fejlődését a kis egyéni vállalkozásomnak.