Mi is kell a hajunknak igazán?

A hajvágáson és a festésen kívül mit vehetünk még igénybe manapság egy széles szolgáltatási palettát kínáló fodrászatban? Nézzünk meg egy frekventált hely, a Móricz Zsigmond körtér közelében elhelyezkedő Liberty Szalon 11. kerületi fodrász szolgáltatásait, mit nyújtanak hajkoronáinknak?

A mosást, vágást, szárítást felölelő alap hajvágást kombinálhatjuk a szintén általánosnak mondható hajfestéssel, amin belül a teljes, egységes színezéstől és a klasszikus melír csíkoktól kezdve a bonyolultabb ombre és balayage fazont is a tincseinkre varázsolják.

A hajformázáson belül a komolyabb esküvői és alkalmi frizurákon túl a vasalást és a hajsütést is megnyerő áron kínálják a göndör tincsekre, loknikra, vagy szög egyenes hajra vágyóknak.

A szépségiparon belül a haj ápolása, kezelése és karbantartása kiemelt szerepet kap az egyre izgalmasabb és elérhető színeknek és hajformázó technológiáknak köszönhetően. Ennek az egyik oka, hogy a mindig trendi és divatos frizurákra vágyó nők – és egyre több esetben férfiak is – gyakrabban festetik, vasaltatják, göndörítik a hajukat, ami a különböző erősségű és állapotú hajszerkezetekre máshogy hatnak.

Ez a sok változás, formázás és festékkel, hidrogénnel való beavatkozás nem mindig múlik el nyomtalanul. Ezért minden hajtípusnak a megfelelő ápolásra és kezelésre van szüksége.

A hajújraépítő technológiák alkalmazása ma már szintén az elérhetőbb szolgáltatások közé tartozik, így a legtöbb szépségszalonban már ezt is igénybe lehet venni.

A gondos és profi fodrászok pedig nem csak a szalonban foglalkoznak a vendég hajával, hanem hasznos tanácsokkal és a megfelelő otthoni hajápolási termékekkel látnak el minket.

Az egyik legszükségesebb alapvetése egy jó fodrászatnak, hogy a haj elő- és utógondozását is követi, szakértelmét nem csak a szolgáltatás elvégzésébe adja bele, hanem a visszatérő vendégeknek hosszú távon segít megőrizni hajuk egészségét.