Egy fantasztikus eszköz mely megoldotta minden gondomat

Én nem is képzeltem volna annak idején, amikor cégalapításba kezdtünk, hogy öt év alatt ilyen hihetetlen eredményekre és növekedésre leszünk képesek. Egészen egyszerűen minden várakozásomat felülmúlta annak a hihetetlen képzett és motivált csapatnak a munkája, akit sikerült összeillesztenünk. Nálunk ugyanis nagyon sokféle nemzetiségű ember dolgozik, több nyelven folyik a kommunikáció, persze az alap üzleti és vállalati nyelv az angol. A különböző kultúrák egészen jól kijönnek egymással, vagyis inkább azt mondhatnám, hogy kijöttek, mert eddig nem éreztem problémát a vállalati és közös kommunikációban, most azonban látom, hogy vannak olyan problémák, melyek nem akasztják meg a működést, de felesleges energianyelőként működnek a cégen belül és sokkal többre lenne képes a szervezet, ha ezek nem lennének.

Mindig is odafigyeltünk a folyamatos vállalati fejlesztés és a személyes fejlesztés tréningjeire, azonban ezen a ponton eldöntöttem, hogy váltok és a piacon elnyerhető legjobb csapatot kérem fel a feladatra. Nem volt könnyű megtalálni a Kogwheel csapatát, hiszen rengeteg véleményen és beszélgetésen voltam túl, mire biztos voltam abban, hogy őket kell felkeresnem és ők lesznek a tökéletes választás, de teljes mértékben megére.

Az általuk biztosított kommunikációs tréning szolgáltatás és az assessment center szolgáltatás egyszerűen minden problémánkat megoldotta. Hihetetlen hatékony és eredményes a munkájuk. Biztos voltam benne, hogy segítséget fognak tudni adni minden gondomra, de azt nem hittem volna, hogy ez ilyen gyorsan sikerülni fog. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket és a munkájukat, mert biztos vagyok benne, hogy bárki aki hozzájuk fordul, legalább annyira elégedett lesz az eredményeikkel, mint amennyire én vagyok. Mi biztosan hosszú távon üzleti partnerei leszünk egymásnak. Végre újra koncentrálhatok a valódi feladatomra és nem kell aggódnom ezért a csodálatos szervezetért.