Sok információ, kevés konkrétum – de szerencsére nem mindenhol

Manapság nagyon nehéz jó üzleti partnereket találni. Vagy árban vagy teljesítésben vagy minőségben nem stimmel valami, ami akárhogyan is nézzük nem korrekt.

Ez pedig sajnos igaz a webfejlesztőkre is. Ez azért jelentett Nekem különösen nagy gondot, mert ma már egy modern és normális cégnek folyamatosan szüksége van különböző webes megoldásokra annak érdekében, hogy haladni tudjon a céljainak irányába, azaz a fejlődés egyik alapfeltétele az, hogy a weboldal, webshop mindig aktuális legyen szakmailag és technikailag is.

Nekünk ez sok problémát jelentett, amig nem találkoztunk egy barátomnak köszönhetően a PWK csapatával. Előtte a legtöbbször a határidőkkel volt baj. de már nem is akarok emlékezni, hogy mennyi bosszúsággal járt a dolog.

Sok információ, kevés konkrétum – de szerencsére nem mindenhol

A másik, ami érdekes, hogy a weboldal készítés árak mekkora szórással vannak manapság. A PWK árai nagyon kellemes csalódásként értek, mert többre számítottam. De vannak olyan webesek, ahol sokszor ennek két-háromszorosa az ár. Ezért azt javaslom, hogy ha bármilyen webes dologba fogsz bele, előbb kérj tőlük ajánlatot. Látni fogod azt, hogy a többiek ajánlata milyen a piacon régóta működő korrekt és tapasztalt csapathoz képest.

Mi már csak velük dolgozunk és mivel csapatról van szó, így a grafikai és egyéb más offline dolgokat is le tudtuk nekik passzolni. Végre az ötletelésről szól ez az egész nem pedig a harcról és a könyörgésről, hogy valami mikor lesz már kész. Érthető persze, hogy aki jó annak sok a munkája, de azt gondolom, hogy azt is be lehet osztani.